Newsflash
Știri

Simularea concursului de admitere 2023 la UMF Craiova are loc în 14 mai 

de Florentina Ionescu - mai 8 2023
Simularea concursului de admitere 2023 la UMF Craiova are loc în 14 mai 

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova organizează simularea concursului de admitere 2023 luna aceasta. 

Simularea are loc la disciplinele de concurs pentru admiterea la programele de studii Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală, Tehnică Dentară şi Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare, Radiologie şi Imagistică (RI), în data de 14 mai 2023, de la ora 09:00. 

Concursul se va desfășura cu prezența fizică a candidatului și în condiții identice cu cele pentru concursul de Admitere, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. Înscrierea se va face în sistem online numai în perioada 8 mai 2023 ora 10:00 - 10 mai 2023, ora 15:00, în limita a 500 de locuri. Taxa înscriere este de 250 de lei. 

Candidații la simularea concursului de admitere la UMFCV vor avea afișate toate informațiile referitoare la repartizarea lor în sălile de concurs pe site-ul instituției, www.umfcv.ro, la secțiunea Admitere

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe