Newsflash
Știri

Simpozionul „Zilele francofone ale Medicinei Dentare”, organizat la Cluj-Napoca

de L. Budin - aug. 11 2023
Simpozionul „Zilele francofone ale Medicinei Dentare”, organizat la Cluj-Napoca

Evenimentul va avea loc între 3 și 4 noiembrie, organizatori fiind UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociația „Napoca Biodent”.

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociația „Napoca Biodent”, organizează simpozionul Zilele francofone ale Medicinei Dentare în Transilvania.

Simpozionul va avea loc între 3 și 4 noiembrie, la Cluj-Napoca. 

Se desfășoară sub mottoul „Unde pasiune, arta și devotamentul se întâlnesc cu tehnologia de vârf, pentru a recrea zâmbete”, se arată într-o postare în limba franceză, pe pagina de Facebook a UMF „Iuliu Hațieganu”. 

Ne va face o mare plăcere să vă numărăm printre colegii participanți la acest eveniment, care va fi, în egală măsură, un momemt de celebrare a Medicinei Dentare la Cluj. Suntem convinși că participarea fiecăruia și fiecăreia dintre voi va aduce o contribuție importantă la reușita științifică a evenimentului nostru și va fi o ocazie de a ne împărtăși experiențele, gândurile, rezultatul cercetărilor și activităților”, se mai arată în postare. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe