Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

SCJU Arad angajează doi psihologi clinicieni

de Florentina Ionescu - feb. 1 2023
SCJU Arad angajează doi psihologi clinicieni

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad anunță că își extind echipa. Vor fi angajați doi psihologi clinicieni. 

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților, Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad angajează, cu contract de prestări servicii, doi psihologi clinicieni, treapta profesională de specializare în psihologie – practician autonom, pentru Cabinetul de Psihologie. 

consiliere psihologica oamgmamr

Condițiile de participare la concurs se regăsesc pe site-ul instituției, la secțiunea Anunțuri (detalii aici scjarad.ro/prestari-servicii-personal-medical-3785/), iar dosarele de înscriere se pot depune până pe data de 7 februarie, ora 14.00, potrivit anunțului postat ieri pe o rețea socială.

Rezultatul selecției dosarelor se va publica în data de 8 februarie 2023 pe site-ul unității. În cazul în care sunt mai multe dosare pentru un post, interviul pentru selecția candidaților va avea loc în data de 9 februarie orele 10:00 la sediul SCJU Arad, iar rezultatele interviului se afișează în data de 9 februarie orele 15:00 pe site-ul unității.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe