Newsflash
Sănătate privată

Policlinică multidisciplinară deschisă în orașul Sibiu

de Florentina Ionescu - apr. 5 2022
Policlinică multidisciplinară deschisă în orașul Sibiu

O rețea de sănătate din sistemul privat a deschis la 1 aprilie prima sa policlinică multidisciplinară din Sibiu.

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă expansiunea centrelor medicale, deschizând prima policlinică multidisciplinară a sa în orașul Sibiu, de la 1 aprilie a.c., se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

policlinica regina maria sibiu (1)

Fiind deja prezentă în Sibiu printr-o clinică dedicată angajaților unei companii, investițiile în calitatea actului medical ale rețelei aduc un avantaj considerabil în capacitatea de a oferi servicii medicale de specialitate pentru toți pacienții din regiune, cu 23 de specializări medicale dedicate acestora, medici specialiști și acces complet la serviciile digitale ale rețelei.

Echipă medicală formată din peste 30 de medici

Prima policlinică multidisciplinară din Sibiu oferă acces la o echipă medicală de performanță, formată din peste 30 de medici, cu specializări ce acoperă: cardiologie, pneumologie, medicină internă, reumatologie, ORL, oftalmologie, dermatovenerologie, oncologie medicală, obstetrică-ginecologie, urologie, endocrinologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, gastroenterologie, pediatrie, alergologie, nefrologie, hematologie, diabet zaharat nutriție și boli metabolice, medicina muncii și chirugie generală. 

policlinica regina maria sibiu (2)

În completarea serviciilor de Policlinică, echipa medicală din Sibiu colaborează îndeaproape cu medicii din Spitalul Regina Maria Brașov pentru tratarea cazurilor complexe, care necesită intervenții chirurgicale și spitalizare.

Pentru că fiecare caz în parte are particularitățile sale, pacienților din Sibiu li se oferă cea mai bună îngrijire medicală, abordată multidisciplinar, în cadrul rețelei, indiferent de complexitatea cazului. 

Noua Policlinică multidisciplinară din Sibiu este situată pe Str. Emil Cioran nr. 6, et. 2-3 și reunește 14 cabinete, având o suprafață totală de peste 430 de metri metri pătrați. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 8:00-20:00.

„Începând cu luna aprilie completăm amprenta regională Regina Maria prin inaugurarea primei Policlinici multidisciplinare din Sibiu. Acest lucru confirmă angajamentul nostru de a pune la dispoziție servicii medicale de calitate, în condiții de siguranță - pentru pacienții din întreaga țară.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate menționate mai sus.

El a adăugat că „de anul acesta absolut toți pacienții din Sibiu au acces la un sistem de sănătate modern – atât în locația fizică de pe Strada Emil Cioran, dar și prin toate tool-urile digitale care permit consultarea dosarului medical oricând își dorește pacientul, servicii de telemedicină și opțiuni de programare online facile și de auto-înregistrare în Policlinică”. 

policlinica regina maria sibiu (3)

Servicii de telemedicină

Acest furnizor de sănătate din România oferă pacienților din Sibiu o experiență completă prin servicii de telemedicină în Clinica Virtuală, istoric medical disponibil în aplicația mobilă sau în platforma Contul meu și opțiuni pentru programări online sau de self check-in, asigurând fluidizarea traficului în locații și acuratețea datelor personale înregistrate, în condiții de confidențialitate și siguranță, se arată în același comunicat.

Aplicația de mobil a rețelei este un instrument inteligent de asistență, în care pacientul are acces la rapoarte medicale și rezultatele investigațiilor. De asemenea, toți pacienții din Sibiu care au nevoie de atenție medicală, însă care nu se pot deplasa în locațiile fizice ale rețelei, au opțiunea de a beneficia de consultații online cu medici specialiști din toata țara prin Clinica Virtuală – care poate fi accesată din orice loc, din aplicația de mobil sau din platforma Contul meu.

În prezent, noua Policlinică multidisciplinară Regina Maria din Sibiu completează portofoliul de 71 de locații proprii și peste 310 clinici partenere din toată țara.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe