Newsflash
Sănătate privată

MedLife preia Centrul de Diagnostic și Tratament Provita

de Florentina Ionescu - mar. 24 2023
MedLife preia Centrul de Diagnostic și Tratament Provita

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care MedLife SA preia Centrul de Diagnostic și Tratament Provita SRL.

Autoritatea de concurență a autorizat recent preluarea Centrului de Diagnostic și Tratament Provita de către MedLife, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

consiliul-concurentei

Companiile din Grupul Med Life activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate, dar și pe piețele serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerțului cu amănuntul și cu ridicat al produselor farmaceutice și parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj și asigurări, precum și fabricării de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice. Grupul operează o rețea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicină generală și de specialitate.

Centrul de Diagnostic și Tratament Provita, precum și firmele deținute de aceasta, activează pe piața serviciilor medicale private de sănătate.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe