Newsflash
Cultură

S-a dat startul înscrierilor pentru Bookfest București, ediția din 2022

de Florentina Ionescu - apr. 1 2022
S-a dat startul înscrierilor pentru Bookfest București, ediția din 2022

Organizatorii anunță că au început înscrierile pentru Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XV-a.

Asociația Editorilor din România a anunțat ieri începerea înscrierilor pentru cea de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care se va desfășura în perioada 1-5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. 

salon de carte
Sursa foto: pexels

Consiliul Director al Asociației Editorilor din România a decis că și la această ediție editurile mici vor fi sprijinite prin oferirea posibilității de a primi un stand amenajat standard, de 6 metri pătrați, pentru care vor plăti contravaloarea a 4 metri pătrați de stand amenajat standard, se arată într-o informare transmisă redacției.

„Este o fericită concidență faptul că începem înscrierile pentru Bookfest București în prima zi a Bookfest Timișoara. Totodată suntem fericiți că putem ajuta în continuare micile edituri în acest context dificil pentru breasla editorială. Suntem conștienți că această facilitate pe care o avem, iată, deja de trei ani la Bookfest înseamnă foarte mult pentru bugetul unei edituri care se află la început sau care activează pe o nișă extrem de îngustă. De aceea sperăm ca exemplul Bookfest să fie preluat și de alți organizatori de evenimente similare”, a declarat Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, organizatorul evenimentului.

Japonia, invitatul de onoare

Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Japonia. La standul Invitatului de Onoare, iubitorii de carte vor avea ocazia să participe la dezbateri, lansări de carte și întâlniri cu personalități ale vieții culturale și literare. 

Am lansat „Doza de ficţiune” 

Cei care doresc să se înscrie în calitate de expozant la Bookfest 2022 o pot face prin crearea unui cont la adresa https://admin.bookfest.ro/login și înregistrarea formularului de înscriere până la 17 aprilie 2022. Detaliile referitoare la modalitatea de alocare a spațiilor, tarife, termene de înscriere, precum și alte informații importante, pot fi găsite în Regulamentul general și tehnic.

Acces gratuit pentru public

La fel ca în anii precedenți, publicul va avea acces gratuit atât în cadrul salonului cât și la toate evenimentele conexe ce vor avea loc pe toată durata Bookfest.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2022 este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România şi cu sprijinul Ambasadei Japoniei din București. 

Lansăm „Doza de ficțiune” - Cum puteți publica proză scurtă în Viața Medicală 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe