Newsflash
Știri

Rommedica 2013

de Marian CÂMPEANU - apr. 18 2013
Rommedica 2013
   Peste 60 de companii au fost prezente la Târgul internaţional de medicină şi farmacie Rommedica 2013, găzduit de Romexpo în perioada 9–12 aprilie. În cele două pavilioane – C1 şi C2 – au fost prezentate tehnologii noi şi oferte de servicii medicale din portofoliul unor firme din Austria, China, Elveţia, Rusia, Germania, India, Italia, Olanda, Polonia şi Turcia.
   Ne-a atras atenţia, printre altele, sistemul de telemedicină Hospital at Home, un sistem de telemedicină online, care garantează continuitatea îngrijirii în regim de externare protejată pentru persoanele a căror viaţă nu este în pericol. Sistemul a fost gândit şi proiectat pentru a îmbunătăţii serviciul medical prin reducerea perioadei şi a costurilor de spitalizare. De asemenea, tableta Bright Life s-a aflat printre preferinţele vizitatorilor. Este vorba de un dispozitiv care facilitează comunicarea dintre pacient şi medic.
   Târgul a fost de interes pentru reprezentanţii sistemului de sănătate public şi privat deopotrivă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe