Newsflash
REUNIUNI

Conferință pe tema „Medicina Stilului de Viață”, organizată de mediciniști

de Florentina Ionescu - iun. 15 2022
Conferință pe tema „Medicina Stilului de Viață”, organizată de mediciniști

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) organizează în iunie o conferință cu participare internațională, pe tema „ce este medicina stilului de viață și ce beneficii vă poate aduce”.

  • Ce este Medicina Stilului de Viață și cum contribuie aceasta la bunăstarea populației?
  • Este această specialitate o ramură distinctă de medicina convențională?
  • De ce este Medicina Stilului de Viață atât de importantă pentru sănătate și asistență medicală pe termen lung?

Dacă v-ați pus vreodată aceste întrebări, organizatorii (SSMB) au răspunsurile pentru dumneavoastră. 

seminar conferinta medicina stilului de viata

Prof. Dr. Jeffrey Mechanick este profesor de medicină și director medical al Centrului Marie-Josee și Henry R. Kravis pentru Sănătate Cardiovasculară de la Mount Sinai Heart, precum și director al Departamentului de Suport Metabolic din cadrul Diviziei de Endocrinologie, Diabet și Boli Osoase, la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai Hospital.

Prof. Dr. Jeffrey Mechanick este autor al peste 300 de articole în domeniul Endocrinologiei, Metabolismului și al Suportului Nutrițional.

Susținător al Medicinei Stilului de Viață

Nutriția și Suportul Metabolic, Obezitatea și Medicina Stilului de Viață, precum și analiza în rețea a sistemelor complexe sunt câteva dintre temele de cercetare abordate de prof. dr. Jeffrey Mechanick. Acesta este un susținător al Medicinei Stilului de Viață și a inventat ideea de boală cronică bazată pe cardiometabolism.

Prof. Dr. Jeffrey Mechanick predă Medicina Stilului de Viață, Nutriției și Suportului Metabolic pentru bursierii de la Mount Sinai Hospital, se arată pe pagina oficială a SSMB.

Astfel, conferința dedicată medicinei stilului de viață va avea loc pe 21 iunie 2022, la ora 15:00. Unde? În amfiteatrul „George Emil Palade”, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Dacă vreți să aflați mai multe despre această temă complexă, de la un expert în managementul ei, vă puteți înscrie aici, folosind acest formular.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe