Newsflash
Cultură LIFESTYLE

Regal Vienez în România

de Florentina Ionescu - iul. 28 2023
Regal Vienez în România

Opera Vox, prima și singura companie privată de operă din România, pornește din nou la drum în stagiunea de toamnă-iarnă.

Peste 55.000 de iubitori de operă şi balet s-au bucurat de spectacole puse în scenă de Opera Vox în stagiunea 2022-2023. Producţiile sale au străbătut ţara în numeroase turnee. Spectacolele de balet „Cocoșatul de la Notre-Dame” și „Carmen” şi concertele „Regal Vienez” şi „3 Tenori Italieni” au fost piesele de rezistenţă care au cucerit spectatorii în stagiunea care tocmai s-a încheiat. 

În luna octombrie, orchestra reunită a Teatro D’Opera Italiana și Opera Vox concertează în Malaezia, în postura de orchestră oficială în cadrul Borneo Opera Festival. Acesta este cel mai mare festival de operă din Asia.

Soliști de marcă

În luna decembrie, Opera Vox revine pe marile scene din ţară, în tradiţionalul turneu Regal Vienez. „Deja lucrăm la un nou program pentru acest eveniment [Regal Vienez, n.red.] cu care ne vom prezenta în faţa publicului în perioada Sărbătorilor”, a declarat Ioan Vrăşmaş, manager Opera Vox. Pe afiş, spune acesta, se vor regăsi nume sonore de la Opera de Stat din Viena, Arena din Verona, Opera din Roma sau Teatrul Scala din Milano. 

Regalul Vienez va cuprinde arii celebre din opere şi operete în interpretarea unor soliști de marcă din teatre de operă din ţară sau străinătate. Programul va fi completat de momente coregrafice pe ritmurile valsurilor și polcilor bine cunoscute ale lui Strauss. Printre punctele de vârf ale spectacolului se vor regăsi „Dunărea albastră”, „Brindisi” din „Traviata” și „Radetzky March”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe