Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prof. dr. Bogdan Timar este noul președinte al Societății Române de Diabet

de Magdalena Tănăsescu - mai 20 2024
Prof. dr. Bogdan Timar este noul președinte al Societății Române de Diabet

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și-a desemnat, în urma ședinței Adunării Generale, noua structură a conducerii, în funcția de președinte fiind ales prof. dr. Bogdan Timar.

Acesta este medic primar diabet în cadrul Clinicii de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara și decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. 

 

Anterior, prof. dr. Bogdan Timar deținuse în cadrul societății funcția de vicepreședinte. 

 

„Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice este una dintre cele mai vechi și importante societăți științifice medicale din România. Sunt bucuros și onorat pentru votul de încredere pe care l-am primit din partea colegilor medici diabetologi și sunt convins că împreună cu toți medicii diabetologi din România vom reuși dezvoltarea conceptului #TeamDIAB”, a declarat noul președinte. 

 

Vicepreședinți ai societății sunt prof. dr. Cristian Guja și dr. Anca Cerghizan. Adunarea Generală 2024 s-a desfășurat în cadrul ediției cu numărul 50 a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, ce a avut loc în perioada 15-18 mai a.c., la Timișoara. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe