Newsflash
Știri

Produse de protecție solară care nu dăunează faunei marine

de Redacția Viața Medicală - mai 10 2023
Produse de protecție solară care nu dăunează faunei marine

În farmacii se găsesc noi produse de protecție solară, cu ingrediente naturale și care sunt în armonie cu natura.

După ani de cercetări, APIVITA a dezvoltat o linie de produse solare de nouă generație - BEE SUN SAFE –, o gamă completă pentru întreaga familie și pentru fiecare nevoie a pielii, asigurând protecție și toleranță prin intermediul formulelor naturale, ușoare, care respectă ecosistemul marin. Produsele conțin ingrediente biodegradabile, care se descompun în substanțe simple și nu dăunează mediului.

Produsele din gama BEE SUN SAFE de la APIVITA conțin extract de alge marine și propolis patentat și asigură totodată protecție și toleranță optimă pentru întreaga familie și pentru fiecare nevoie a pielii. Formulele au  ingrediente de până la 97% de origine naturală, care include o combinație minimalistă inovatoare, de patru filtre de protecție solară de înaltă performanță, anti UVA/PA; UVB; IR (infraroșii) și lumină albastră. Toate produsele asigură protecție împotriva fotoîmbătrânirii și hidratarea în profunzime pentru fiecare tip de piele, în timpul expunerii la soare.  

Gama conține produse special formulate pentru protecția feței, a părului, dar și pentru îngrijirea după expunerea la soare. Produsele APIVITA BEE SUN SAFE se găsesc în farmacii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe