Newsflash
Diverse Știri

Gamă nouă de cosmetice anti-ageing pe bază de polifenoli

Gamă nouă de cosmetice anti-ageing pe bază de polifenoli

Marca APIVITA a lansat gama de cosmetice BEEVINE ELIXIR, pe bază de polifenoli din propolis și viță-de-vie și colagen vegetal, cu efect de revitalizare a pielii.

 

Soluțiile anti-îmbătrânire reprezintă una dintre principalele preocupări ale femeilor care au ajuns în pragul celor 40 de ani. Da, din acest moment, femeile își doresc să găsească soluții și ingrediente inspirate care să le susțină rutina de frumusețe și de îngrijire. După 7 ani de cercetare, marca APIVITA se reinventează si intră într-o noua eră  pe zona tratamentelor anti-îmbătrânire, prezentând noua gamă BEEVINE ELIXIR, care declanșează un restart al producției de colagen, pentru o revitalizare a tinereții pielii.

Gama APIVITA BEEVINE ELIXIR este rezultatul unei noi tehnologii patentate și are în centrul ei, complexul PROPOLIFT, la care se adaugă o infuzie de colagen vegetal, pentru ca ea să poată oferi  o soluție inovatoare de estompare a ridurilor și de îmbunătățirea a fermității pielii pentru un contur redefinit al feței.

Inovație antiageing: polifenoli din propolis, polifenoli din viță-de-vie și colagen din plante

După vârsta de 40 de ani, producția naturală de colagen scade dramatic, iar primele semne de îmbătrânire încep să se instaleze. Cele mai importante două tipuri de colagen sunt colagenul de tip I, un factor-cheie pentru o piele puternică și rezistentă, și colagenul de tip III, important pentru elasticitatea pielii. Echilibrul dintre cele două tipuri de colagen reprezintă cheia menținerii microarhitecturii pielii. Noul complex patentat APIVITA PROPOLIFT este superconcentrat în polifenoli din propolis și din viță de vie, două produse naturale cu unele dintre cele mai ridicate concentrații naturale de polifenoli, iar rezultatul este certificat de studiile in vitro realizate pe fibroblastele din piele: complexul activ reușește să restabilească echilibrul dintre tipurile de colagen tip I și III, la fel precum în cazul pielii tinere. Totodată, stimulează pielea să producă în mod natural încă doi alți factori anti-îmbătrânire, multiplicând de 2,5 ori acidul hialuronic și de 3,5 ori elastina. 

Alături de acestea, pentru a susține mecanismul de stimulare a tinereții pielii, formulele gamei BEEVINE ELIXIR sunt îmbogățite cu colagen vegetal, o alternativă sustenabilă, naturală, recunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire. 

Iată rezultatele studiilor clinice realizate de medicii dermatologi pentru noua gamă BEEVINE ELIXIR:

  • +63% fermitate – 43% riduri
  • 100% au observat o piele mai fermă
  • 97% au observat umplerea ridurilor
  • 100% au sesizat un contur al feței redefinit

 * Studiu clinic efectuat de către dermatologi, crema cu textură lejeră, 30 de femei, 56 de zile, utilizare de 2 ori pe zi. 

** Studii clinice efectuate de către medici dermatologi,  % dintre persoanele testate au văzut îmbunătățiri, 30 de voluntari, 56 de zile, 

 *** Crema cu textură lejeră, autoevaluare, 30 de femei, după 4 săptămâni, utilizare de două ori pe zi

Gama conține ser, ulei de masaj facial, creme antirid de zi și de noapte și cremă pentru conturul ochilor și al buzelor. 

Produsele Apivita sunt disponibile în farmacii si platforme on-line partenere.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe