Cea de-a VII-a ediție a Congresului Federației Europene de Neuroreabilitare va reuni, la Lyon, în perioada 30 august – 2 septembrie, peste 700 de neurologi din 57 de țări de pe cinci continente: Africa, America, Asia, Australia și Europa.
Potrivit unui comunicat remis redacției, la eveniment vor participa cercetători științifici, lectori, medici primari și medici specialiști.
„Congresul va fi organizat sub patronajul Federației Europeane a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR) și al Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (WFNR)”, se menționează în comunicat.
Evenimentul se va desfășura în format hibrid (fizic și online), iar participanții vor interacționa, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, cu 98 de profesori de top ai lumii într-o amplă dezbatere științifică configurată în 30 de simpozioane, 13 workshop-uri și 7 lucrări plenare.
„Prin amploarea acestui eveniment științific, putem spune că a șaptea ediție a Congresului European de Neuroreabilitare va aduce un imens plus de valoare neurologiei și în mod special neuroreabilitării. Prezența României la acest eveniment demonstrează că neurologia românească continuă să se reconfigureze într-o permanentă ascensiune și să rămână conectată la cele mai noi și înalte standarde medicale și științifice ale lumii. Acest lucru va conferi pacienților noștri soluții inovative și de ultimă generație, atât din punct de vedere al proceselor de diagnostic și tratament, dar mai ales al celui de neuroreabilitare, care să conducă la o îmbunătățire substanțială a calității vieții”, a declarat prof. univ. dr. Dafin Mureșanu, președintele EFNR și al Congresului European de Neuroreabilitare.
EFNR este o organizație științifică internațională nonprofit dedicată cercetării, educației, schimburilor intelectuale, activităților de advocacy și filantropice în domeniul medical al neuroreabilitării și al ariilor de expertiză conexe.
Înființată în 1996, WFNR este o organizație multidisciplinară, cu sediu în Marea Britanie și deschisă tuturor profesioniștilor din întreaga lume implicați în domeniul neuroreabilitării. WFNR numără în prezent peste 5.000 de membri în întreaga lume, 38 de grupuri de interes special și are afiliate 41 de Societăți Naționale de profil din diferite țări.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe