Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

Omul invizibil

de Dr. Eugenia GROSU-POPESCU - oct. 30 2009
Omul invizibil

Când medicii români (dar, parcă, numai ei?), cu sufletul strepezit de iarba verde de acasă şi cu visele aninate de şaua de vânt a cailor (tot verzi!) de pe pereţii lumii cu frunze verde-pal, suav ademenitoare, răspund strigătului disperat din cele patru zări (de fapt, cam trei)...

...ale planetei albastre să pornească la drum întru stăvilirea hoardelor de viruşi grupaţi în diverse combinaţii de H & N şi a altor dăunători hotărâţi să campeze (a se citi să-şi instaleze şatra) pe îngusta arie de corpore sano atât de cultivată de bietul purtător de mens (sana sau insana), mai sunt dintre ei (medici adică) şi sedentari, împăcaţi cu legile zburdalnice ale naţiei cu rădăcini traco-daco-romane (aud că şi cumane), hotărâţi să nu se predea, vrăjiţi de cântecul sirenelor din apele învolburatelor tranziţii şi să moară (de dragul şi) lângă bolnavii păliţi de pandemia patriotismului. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe