Newsflash
ACTUALITATE Știri

OMS donează IGSU materiale sanitare în valoare de peste 400.000 de euro

de L. Budin - mar. 1 2024
OMS donează IGSU materiale sanitare în valoare de peste 400.000 de euro

Inspectoratul General pentru Situaţii de urgenţă a primit din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii materiale sanitare în valoare de peste 400.000 de euro.

Echipamentele medicale pot fi distribuite la orice moment acolo unde este nevoie – este vorba inclusiv de materiale şi echipamente în caz de necesitate, de transport de nou născuţi, precum şi alte materiale de protecţie, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei – Ciolpani

Materialele sunt necesare acordării asistenței medicale de urgenţă, informează Agerpres

Sunt diferite categorii, includ inclusiv incubatoare de transport de copii, în caz că trebuie să transportăm un număr mai mare de copii, includ echipamente medicale care pot fi trimise în zone în care e nevoie de ele, inclusiv monitoare, ecografe şi alte echipamente despre care pot să spun că vor fi de mare sprijin dacă este nevoie să le trimitem şi să venim în sprijin, în caz că apare o situație care necesită reacţia lor. Sunt echipamente, inclusiv consumabile, echipamente de acordare de asistență medicală de urgenţă”, a spus Raed Arafat. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe