Newsflash
OPINII

Omagiu postum doamnei prof. dr. Carmen Ginghină

de Dr. Mihail MIHAILIDE - aug. 5 2022
Omagiu postum doamnei prof. dr. Carmen Ginghină

În numele celor care au construit de-a lungul deceniilor de după 1989 săptămânalul „Viaţa Medicală”, aduc un omagiu postum doamnei prof. dr. Carmen Ginghină...

ginghin[

...cunoscut cardiolog, desăvârșit profesionist, cadru didactic de elită – formator al multor generaţii de specialiști, având o bogată și variată activitate știinţifică și organizatorică în domeniu, medic dedicat neprecupeţit pacienţilor săi.

Pe lângă larga recunoaștere publică naţională și internaţională a meritelor sale, cu ocazia uneia dintre Galele „Viaţa Medicală” (27 mai 2010) i s-a oferit diploma și distincţia „Trofeul de Cristal” pentru cercetările originale, studiile, comentariile și lucrările apărute, unele texte fiind publicate și în săptămânalul nostru. Dumnezeu s-o aibă în paza Sa!


Pe aceeași temă:

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe