Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ocupația farmacist diriginte, redenumită ca farmacist șef

de Magdalena Tănăsescu - feb. 21 2024
Ocupația farmacist diriginte, redenumită ca farmacist șef

Solicitarea Colegiului Farmaciștilor din România, înaintată Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, de actualizare a Clasificării ocupațiilor din România (COR), a primit aviz favorabil.

Potrivit unui comunicat al colegiului, este vorba de redenumirea ocupației farmacist diriginte ca farmacist șef. 

Drept urmare, ocupația farmacist diriginte se redenumește ca farmacist șef și păstrează codul 134206 în cadrul grupei de bază 1342 Conducători de unități din domeniul sănătății.

„Până la publicarea în Monitorul Oficial al României a ordinului comun al ministrului Muncii și Solidarității Sociale și al președintelui Institutului Național de Statistică privind modificarea și completarea COR – nivel de ocupație (șase caractere), ordin ce va include și această modificare pentru care s-a primit acordul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, codul respectiv poate fi folosit cu titlu provizoriu”, se menționează în comunicatul citat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe