Newsflash
Știri

O nouă specialitate cu paturi la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși

de Dorina Novac - ian. 12 2023
O nouă specialitate cu paturi la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși

Ministerul Sănătății a aprobat înființarea unui compartiment cu paturi de spitalizare continuă pe specialitatea gastroenterologie la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Compartimentul va funcționa în cadrul secției Medicină Internă imediat după obținerea Autorizației Sanitare de Funcționare din partea D.S.P. Bacău.

Spital Buhusi

Potrivit reprezentanților spitalului, compartimentul de gastroenterologie este o premieră în ceea ce privește specialitățile medicale și dispune de toate dotările necesare, inclusiv linie de endoscopie digestivă, care permit efectuarea procedurilor specifice pentru realizarea endoscopiilor digestive superioare și inferioare.

Citește și: Tot ce mi-am dorit și ceva în plus

„De asemenea, avem și doi medici angajați pe această specialitate. Astfel, vom putea oferi pe această specialitate toată gama de servicii medicale, consultații în Ambulatoriul Integrat, spitalizare de zi și spitalizare continuă. Această specialitate medicală este o noutate pentru instituția noastră sanitară și reprezintă un pas important spre diversificarea serviciilor medicale”, transmit reprezentanții Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe