Newsflash
Știri

O masă caldă pentru studenții UMF Cluj-Napoca

de Florentina Ionescu - feb. 20 2023
O masă caldă pentru studenții UMF Cluj-Napoca

Reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunță demararea unui proiect începând cu luna februarie. Pentru studenții care beneficiază de bursă socială va exista un meniu gratuit.

În esență, este vorba despre o masă caldă pentru studenții UMF Cluj-Napoca.

„Începând cu luna februarie, universitatea noastră a implementat un nou program, ca sprijin suplimentar pentru studenții care beneficiază de bursă socială. Astfel, cei 350 de studenți eligibili primesc zilnic o masă gratuită, în cadrul restaurantului studențesc. Meniul zilnic poate fi ridicat în baza unui card personal, emis de universitate”, se arată pe pagina oficială de Facebook a UMF „Iuliu Hațieganu”.

 

meniu gratuit studenti bursa sociala umf cluj napoca

Toate meniurile din cadrul restaurantului studențesc sunt concepute de un nutriționist astfel încât să fie diversificate, dar și corecte din punct de vedere nutrițional.

Masa gratuită se compune din felurile de mâncare disponibile în meniul restaurantului în ziua respectivă și este formată din supă/ciorbă, fel principal și salată.

„Pentru o mai bună organizare, dar și pentru a evita risipa alimentară, îi încurajăm pe studenții noștri care beneficiază de acest program să folosească formularul online pentru pre-comandă care le-a fost comunicat. Vă așteptăm cu drag!”, au mai spus reprezentanții UMF Cluj-Napoca.

Zilele trecute, mai precis în 17 februarie, Rectorul UMF „Iuliu Hațieganu”, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, a lăudat această inițiativă.

„O inițiativă la care țin foarte mult și pe care o pregătim de mai bine de doi ani. Sperăm să fie un succes, iar studenților noștri, pe care îi prețuim foarte mult, să le fie mai ușor”, a scris prof. dr. Anca Dana Buzoianu pe pagina sa oficială

anca dana buzoianu
Prof. dr. Anca Dana Buzoianu

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe