Newsflash
Cultură

O carte despre controlul glicemiei, în topul vânzărilor

de Dr. Laura Davidescu - mai 30 2023
O carte despre controlul glicemiei, în topul vânzărilor

„Metoda Glucose Goddess", de Jessie Inchauspé, o carte despre controlul glicemiei recent lansată în România la Editura Publica, a fost cel mai vândut volum al editurii la târgul de carte Bookfest.

Jessie Inchauspé este biochimistă, autoare de cărți și fondatoarea mișcării Glucose Goddess (cu peste două milioane de urmăritori pe Instagram). Odată cu prima ei carte, Revoluţia glucozei, bestseller internațional nr. 1, a început să-i învețe pe oameni despre importanța glicemiei și să le dea ponturi care să-i ajute s-o țină sub control.

În Metoda Glucose Goddess, ea oferă un ghid step-by-step de patru săptămâni cu câteva strategii simple, dar demonstrate științific pentru a stabiliza glicemia. La acesta se adaugă peste o sută de rețete, pagini de lucru interactive și sfaturi de la comunitatea ei despre cum să reziști poftei de dulciuri.
Această metodă a fost folosită de mii de persoane pentru a-și normaliza nivelul glicemiei, iar rezultatele sunt uimitoare, spune autoarea.

Mișcarea  Glucose Goddess a apărut în 2019. Pentru a scrie această carte, autoarea a vrut să desfășoare un experiment-pilot în care participanții să-i parcurgă metoda, să pună întrebări și să spună ce rezultate au avut. Autoarea spera să strângă măcar o sută de participanți, dar supriza a fost că s-au înscris câteva mii. Ei au provenit din 110 țări și au avut vârste între 20 și 70 de ani. De altfel, lista acestora se regăsește la finalul cărții.

Rezultatul? 90% dintre participanți au declarat că senzația de foame s-a diminuat, 89% și-au redus poftele, 77% dintre ei au spus că au mai multă energie, 41% și-au ameliorat diabetul zaharat, 35% spun că au obținut o normalizare a valorilor hormonale.

Cartea poate fi cumpărată din librării și de pe site-ul editurii, la prețul de 119 lei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe