Newsflash
Știri

Numărul cadrelor medicale cu SARS-CoV-2 de la SJU Galați a ajuns la 113

de Dorina Novac - iul. 17 2020
Numărul cadrelor medicale cu SARS-CoV-2 de la SJU Galați a ajuns la 113

Focarul de COVID-19 de la Spitalul Județean din Galați se extinde. Astfel, numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a ajuns la 113.

UPDATE, VINERI, 17 IULIE

Numărul cadrelor medicale infectate cu SARS-CoV-2 de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi a ajuns la 113, cu şapte mai mult decât ieri.

Potrivit Agerpres, numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi a ajuns, joi, la 106, cu 11 mai mult decât în urmă cu o zi.

cadre medicale infectate
Sursă imagine: Pixabay

 

„Împreună cu membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă am hotărât ca tot personalul medical din Spitalul Judeţean să fie testat, într-o perioadă de maximum şapte zile. Direcţia de Sănătate Publică a elaborat programul de testare, urmează ca, în perioada următoare, Consiliul Judeţean să identifice şi să aloce banii pentru testarea întregului personal medical din spital”, a declarat Gabriel Avrămescu, prefectul de Galați, conform Agerpres.

Sursa citată precizează că Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a anunțat că de la începutul evoluţiei virusului COVID-19, în judeţ au fost înregistrate 196 de cadre medicale pozitive, dintre care 106 sunt de la Spitalul Judeţean.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe