Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

Noesi - copiii

de Dr. Eugenia GROSU-POPESCU - aug. 21 2009
Noesi - copiii

Cartea pe care o prezentăm a fost concepută şi elaborată în 22 de ani, din 1976 până în 1998, când a fost publicată în Spania, şi se bazează pe o experienţă chirurgicală de peste 30 de ani, în care – arată autorul ei – aplicând noesiterapia, sistemul imunitar al pacienţilor s-a dovedit în stare să scurteze la maximum convalescenţa şi să reducă la zero infecţiile postoperatorii, pe baza „reacţiei biologice pozitive“ (RBP). (...)

   Dr. Angel Escudero din Valencia, Spania, este fondatorul şcolii medicale umaniste de noesiterapie. Începând din 1972, el aplică psihoanalgezia în intervenţii chirurgicale. Din 1975, ţine conferinţe, cursuri şi seminarii pe această temă. Academia Regală de Istorie l-a înscris în „Dicţionarul biografic al istoriei Spaniei şi al imperiului ei“. Ideile lui nu rămân cantonate strict în medicină. O primă concluzie: „Pe măsură ce veţi continua să citiţi, ştiu că vă veţi gândi la transcendenţa pe care ar putea s-o aibă aceste învăţături, dacă ar fi generalizate la maximum, atât în medicină cât şi în exterior, în orice domeniu de activitate umană“. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, "Viaţa medicală".

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe