Newsflash
ACTUALITATE Știri

Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide

de Florentina Ionescu - mai 29 2024
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide

Clinica Nativia, parte dintr-o rețea privată de sănătate, a lansat recent programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie”.

Prin intermediul acestui program, clinica se adresează viitoarelor mămici care au primit un rezultat incert sau neconcludent la morfologia de trimestrul 1 sau trimestrul 2. 

Astfel, femeile însărcinate care au nevoie de o a doua opinie medicală pot beneficia gratuit de o morfologie suplimentară, în funcție de necesități, pentru a obține claritate asupra stării medicale a mamei și a fătului, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

„Pentru că Nativia este centrul dedicat  monitorizării sarcinii în cadrul Rețelei de sănătate Regina Maria, ne dorim ca viitoarele mame care se confruntă cu dificultăți în sarcină să poată apela cu încredere la serviciile noastre medicale, pentru o a doua opinie, gratuită, beneficiind astfel de expertiza specialiștilor noștri  în evaluarea corectă și completă a stării lor și a bebelușului. Obiectivul nostru este ca fiecare viitoare mamă să poată rămâne în controlul sănătății sale și a viitorului său copil”, a declarat prof. dr. Gheorghe Peltecu, medic primar în obstetrică-ginecologie, profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Cum puteți beneficia de o a doua opinie gratuit? 

Pentru a se înscrie în programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie”, viitoarele mame trebuie să completeze formularul online, de aici, iar programările se realizează în limita locurilor disponibile în fiecare lună.

Programul este valabil până la 31 decembrie 2024 și include 200 de morfologii T1 sau T2 gratuite pentru pacientele care au făcut deja o morfologie în ultimele 4 săptămâni în afara clinicii menționate mai sus. Morfologiile gratuite se acordă în ordinea înscrierilor. 


Notă autor:

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/ro/image-photo/close-asian-pregnant-woman-lying-hospital-2141414303

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe