Newsflash
Știri

Ministrul Alexandru Rafila va vizita Antibiotice Iași

de Florentina Ionescu - mar. 24 2022
Ministrul Alexandru Rafila va vizita Antibiotice Iași

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, va face zilele acestea mai multe vizite la Iași, în programul său fiind incluse două spitale și o companie farmaceutică.

În perioada 24-25 martie 2022, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății se va afla la Iași, se arată într-o informare transmisă redacției. 

rafila

Astfel, astăzi, 24 martie, de la ora 10:00 la 11:00, ministrul Rafila va participa la Consultarea regională despre Strategia Națională de Sănătate 2022-2030, Hotel Unirea (Iași).

De la 11.15 la 14.00, el va face o vizită la compania Antibiotice SA. De la 15.00 la 16.00, el va vizita Spitalul Județean „Sfântul Spiridon” Iași. După amiază, la ora 16.00, va avea loc o conferință de presă la Spitalul Județean „Sfântul Spiridon” Iași (participă ministrul Sănătății, managerul spitalului și directorul general Antibiotice SA). Declarațiile vor fi transmise LIVE pe contul de Facebook al Ministerului Sănătății. 

Guvernul a aprobat o OUG privind realizarea studiilor clinice în România 

Mâine, 25 martie, ministrul Sănătății va face la ora 11.00 o vizită la Institutul Regional de Oncologie Iași.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe