Newsflash
Știri

Mesajul transmis de CMMB de Ziua Națională a Transplantului

de Florentina Ionescu - apr. 24 2023
Mesajul transmis de CMMB de Ziua Națională a Transplantului

Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București a transmis astăzi, 24 aprilie, un mesaj, pentru a marca Ziua Națională a Transplantului.

CMMB susține toate eforturile depuse de asociațiile de pacienți implicate în problematica transplantului și transmite un mesaj cu ocazia marcării Zilei Naționale a Transplantului (22 aprilie).

catalina-poiana

„Colegiul Medicilor din Municipiul București susține și este alături de medicii implicați în activitatea de transplant din România! Cu ocazia Zilei Naționale a Transplantului, marcată anul acesta pe 22 aprilie, transmitem recunoștință familiilor greu încercate care acceptă să treacă peste propria suferință și, prin gestul lor nobil, dau o șansă la viață celor aflați în suferință. Multă apreciere și susținem toate eforturile depuse de asociațiile de pacienți implicate în problematica transplantului”, a transmis, în numele Biroului Consiliului Municipal, prof. dr. Cătălina Poiană (foto), președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB). 

Sursa: Facebook CMMB

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe