Newsflash
Știri

Mesajul ministrului Sănătății de Ziua Națională a României

de Dorina Novac - dec. 1 2022
Mesajul ministrului Sănătății de Ziua Națională a României

Sărbătorirea Zilei Naționale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie, dar și de reflecție la ceea ce facem pentru ca țara noastră să se dezvolte și să fie apreciată la nivel internațional, a afirmat Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Alexandru Rafila

„A fost un an dificil, cu numeroase provocări pentru sistemul sanitar, dar si în plan economic și social. Poziția și implicarea României pentru gestionarea problemelor generate de războiul din Ucraina au întărit poziția țării noastre ca membru al Uniunii Europene și al NATO, prin sprijinul acordat refugiaților și țării vecine”, a scris Alexandru Rafila într-o postare pe Facebook.

Citește și: Hub de inovare şi cercetare al universităţilor de medicină

Acesta a precizat că aniversarea zilei naționale este și un prilej de decorare, de către Președintele Romaniei, a medicilor și altor colegi din sistemul sanitar care au muncit pentru ca pacienții români să poată fi îngrijiți cât mai bine.

„Le mulțumesc și îi respect pe toti cei care lucrează cu seriozitate și cu dedicație în sistemul sanitar pentru sănătatea comunităților și a cetățenilor! La mulți ani tuturor românilor și fie ca spiritul Marii Uniri să ne adune pentru realizarea proiectelor de dezvoltare și bunăstare a țării noastre!”, a transmis ministrul Sănătății.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe