Newsflash
Știri

Mesajul chitaristului american Al Di Meola pentru cardiologul român care l-a salvat

de L. Budin - oct. 5 2023
Mesajul chitaristului american Al Di Meola pentru cardiologul român care l-a salvat

Celebrul chitarist a fost internat cu probleme cardiace pe 27 septembrie seara, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, și s-a externat cinci zile mai târziu, cu mesaje de mulțumire pentru echipa care l-a îngrijit.

Pe 27 septembrie, celebrul chitarist Al Di Meola susținea un concert la București, la Arenele Romane, când a acuzat probleme cardiace și a fost internat de urgență la Bagdasar-Arseni.

Luni, 2 octombrie, muzicianul posta pe Facebook: 

Am fost externat după cinci zile de la Spitalul Bagdasar-Arseni aici, în București, România. Încă nu-mi vine să cred că toate astea s-au întâmplat! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viața și îi voi fi pe veci recunoscător, lui și incredibilei lui echipe!”, a scris chitaristul.

Tot un mesaj de mulțumire a fost postat de muzician și cu o zi înainte. Al Di Meola a simțit nevoia să-și exprime gratitudinea pentru cardiologul român și să-și anunțe fanii că se simte mult mai bine, că are intenția să se odihnească un timp și să se refacă, ca să compună din nou muzică și să-și vadă fetița crescând. 

Sunt recunoscător pentru totdeauna, pentru tot”, a subliniat el. 

 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Al Di Meola

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe