Newsflash
ACTUALITATE Știri

Medicul Tudor Ciuhodaru va candida la Primăria Iași

de Magdalena Tănăsescu - feb. 19 2024
Medicul Tudor Ciuhodaru va candida la Primăria Iași

Liderul AUR, George Simion, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că medicul Tudor Ciuhodaru, actual europarlamentar și până de curând membru PSD, este candidatul partidului la Primăria Iaşi.

Preşedintele AUR a făcut apel la Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă o alianţă cu AUR pentru susţinerea candidaturii lui Ciuhodaru.

„Singurul om care, indiferent de coloratura politică, de preferinţele pentru un partid sau altul a ieşenilor, ne-a dat pe primul sau al doilea loc, în funcţie de anumite considerente, medicul Tudor Ciuhodaru, trebuie să fie viitorul primar al Iaşului”, a susținut Simion, citat de Hotnews.

La rândul său, medicul susține că a luat această decizie pentru că s-a săturat de promisiuni. 

„Eu intru în categoria ieșenilor care s-au săturat, s-au săturat de promisiuni, s-au săturat de așteptare. Eu am arătat că se poate. În Parlamentul României am fost unul dintre cei mai activi parlamentari, iar în Parlamentul European sunt lucruri pe care alții nu le-au făcut niciodată”, a afirmat Tudor Ciuhodaru, citat de Mediafax

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe