Newsflash
Știri

Medici din 13 specializări utilizează Diabeta, chatbotul diabetologilor

de Dorina Novac - dec. 13 2022
Medici din 13 specializări utilizează Diabeta, chatbotul diabetologilor

Un număr de 185 de medici s-au înregistrat până acum pentru a testa și utiliza Diabeta, chatbotul diabetologilor.

Dintre medicii înregistrați, 87% sunt medici specializați în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, iar 13% sunt medici specializați în: cardiologie, chirurgie generală, endocrinologie, epidemiologie, geriatrie, medicină de familie, medicină generală, medicină internă, nefrologie, neurologie, obstetrică-ginecologie sau pediatrie.

diabeta

„Diabeta este prima aplicație de tip chatbot care procesează informațiile din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet și răspunde la întrebările utilizatorilor despre tratamentele disponibile pentru diabet”, se arată într-un comunicat.

Diabeta este disponibilă gratuit medicilor, pe baza unui cont de utilizator ce poate fi solicitat pe www.diabeta.ro. Aplicația poate fi utilizată online, 24/24.

chatbot

A fost dezvoltată de o companie românească, Apollo Technologies, specializată în crearea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială.

Aplicația este pusă la dispoziția medicilor din comunitățile medicale profesionale administrate de Oameni și Companii, cu susținerea partenerilor Boehringer – Ingelheim și Medtronic.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe