Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Mayo testează noi instrumente cu IA

de Florentina Ionescu - oct. 20 2023
Mayo testează noi instrumente cu IA

Mayo Clinic va fi unul dintre sistemele de sănătate care vor folosi „Microsoft 365 Copilot”, o platformă de inteligenţă artificială (IA) generativă, au anunţat la sfârșitul lunii septembrie reprezentanţii acestui spital american.

Programul „Microsoft 365 Copilot” oferă clinicienilor și membrilor personalului medical ocazia de a testa tehnologie cu IA. Acest instrument combină modele de limbaj de mari dimensiuni cu aplicaţiile din suita Microsoft 365 (calendare, e-mailuri, chaturi, documente și altele), pentru a îmbunătăţi productivitatea și pentru a reduce povara sarcinilor administrative.

Reprezentanţii Mayo Clinic speră ca aceste noi aplicaţii din domeniul inteligenţei artificiale generative să ajute medicii și asistentele medicale să completeze în mod automat sarcinile din documente, și să fie utile și în cazul altor sarcini din zona administrativă care necesită mult timp și care îi ţin departe de pacienţi.


Notă autor:

https://www.healthcareitnews.com/news/mayo-clinic-test-new-generative-ai-applications-microsoft

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe