Newsflash
Știri

Masă rotundă europeană cu tema COVID-19

de Cristina GHIOCA - nov. 12 2021
Masă rotundă europeană cu tema COVID-19

Specialiști europeni vor participa marţi, 16 noiembrie, la o discuţie online despre cele mai bune modalităţi prin care statele europene se pot pregăti pentru a promova dezvoltarea și accesul la tratamentele împotriva COVID-19 în special pentru pacienţii spitalizaţi.

Participanţii la masa rotundă vor încerca, de asemenea, să evidenţieze lecţiile generate de această pandemie care pot fi folosite, în viitor, pentru prevenirea unor situaţii asemănătoare. La discuţii vor participa, între alţii, dr. Marco Cavaleri, președintele Grupului operativ de urgenţă COVID-19 al EMA, un reprezentant al ECDC și conf. dr. Simin-Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase și Tropicale „Victor Babeș” din București. Masa rotundă este organizată de europarlamentarul Cristian Bușoi, raportor pentru Programul EU4Health, cu sprijinul Parlamentului European și al Grupului Partidului Popular European, și va fi transmisă pe platforma MedicHub.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe