Newsflash
Știri

Magnetom Flow, în premieră în România

de Dr. Ana MIHAI - mai 3 2024
Magnetom Flow, în premieră în România

După lansarea din februarie, în cadrul Congresului European de Radio­logie de la Viena, Siemens aduce în România tehnologia Magnetom Flow.

După lansarea din februarie, în cadrul Congresului European de Radio­logie de la Viena, Siemens aduce în România tehnologia Magnetom Flow. Este vorba de prima platformă de imagistică prin rezonanţă magnetică (IRM) de 1,5 Tesla cu circuit de heliu închis, etanș pe viaţă, fără ţeavă de evacuare a heliului. Primul aparat va fi instalat la Clinica Dorna Medical din Borșa (judeţul Maramureș), în luna iunie a acestui an. 

Noua tehnologie îmbunătăţește confortul pacientului în timpul procedurilor de scanare IRM și crește eficienţa și productivitatea unităţilor medicale, potrivit reprezentanţilor Siemens. Aparatul este mai compact, mai puţin zgomotos, cu un timp de scanare mai scurt cu până la 50%. Graţie designului și absenţei conductei de evacuare a heliului, Magnetom Flow poate fi instalat mai ușor decât predecesoarele și poate fi repus automat în funcţiune, fără intervenţia echipei de service.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe