Newsflash
REUNIUNI

Lista completă a lectorilor care vor participa la Congresul CMSB din octombrie

de Florentina Ionescu - sept. 2 2021
Lista completă a lectorilor care vor participa la Congresul CMSB din octombrie

Colegiul Medicilor Stomatologi din București organizează între 21 și 23 octombrie un congres creditat cu 24 de puncte EMC, la care „Viața Medicală” este partener media.

Tema Congresului Colegiului Medicilor Stomatologi din București (CMSB) este „Viziuni și tendințe în practica stomatologică”, iar organizatorii au anunțat recent și cine sunt speakerii care vor lua parte la eveniment. 

medici stomatologi punct de vedere CMSR

„Cu o deosebită bucurie, vă anunțăm că o vom avea alături de noi pe doamna Prof. Univ. Dr. Marina Imre! Abordând un subiect extrem de interesant şi de actualitate, „Imprimarea tridemensională - tehnici şi materiale care deschid noi perspective în practica stomatologică”, prezenţa doamnei profesor la Congres va aduce plus valoare pentru fiecare participant”, se arată pe pagina oficială de Facebook a CMSB.

Lista completă cu vorbitorii care vor participa în octombrie la Congres este disponibilă la acest link.

„Am speranța că acest eveniment, prin prisma temelor și cercetărilor științifice prezentate, promovând progresul prin competență și disciplină, va face parte din clubul select al evenimentelor naționale și internaționale de o importanță remarcabilă în sfera stomatologiei la nivel internațional. Tema Congresului, aduce în prim-plan dezvoltarea, evoluția și impactul digitalizării profesiei de medic stomatolog, respectând valorile ce au consacrat această profesie ca fiind una de o importanță deosebită, privind sănătatea și starea de bine a pacientului”, a transmis prof. univ. dr. Silviu Piţuru, președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din Bucureşti.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe