Newsflash
Diverse Evenimente

LIFE Mentor, serie de conferințe de dezvoltare personală

LIFE Mentor, serie de conferințe de dezvoltare personală

Speakeri de renume și sute de participanți sunt așteptați la primul eveniment LIFE MENTOR, ce va avea loc pe 29 martie, la Brașov.

Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja, fondatorii lanțului de clinici stomatolofice LIFE Dental Spa, lansează seria de evenimente LIFE Mentor, conferințe dedicate dezvoltării personale, care urmăresc transformarea pozitivă a fiecărui participant pe aspecte privind corpul, mintea și sufletul.

Sute de participanți sunt așteptați la prima conferință LIFE Mentor, ce va avea loc vineri, 29 martie, la Brașov, eveniment ce se va desfășura la Hotelul Lux Divina.

Printre speakerii confirmați se numără Bianca Ioan (scriitoare, trainer și mentor Business by Heart), Anca Alungulesei (terapeut în nutriție, autor și creatoare a metodologiei Pshiho-Diet), Florin Amariei (mental coach și expert în relațiile de cuplu), Liliana Condur (maestru de ceremonii), Marius Drăguș (actor și magician), Dan Preda (economist și creator de conținut), Nicu Dascălu (sportiv, fondator Academia de Arte Marțiale Nicu Dascălu), dar și fondatorii LIFE Dental Spa - Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja

Evenimentul va presupune discuții, analize, studii de caz și prezentări, sesiuni de Q&A și networking, pentru a marca un pas important în promovarea unui mindset sănătos, ce poate aduce bunăstare și împlinire tuturor participanților.

Fiecare invitat își propune să împărtășească cu auditoriul tehnici transformaționale, procese și elemente de lifestyle care au marcat propriile lor călătorii spre împlinire și succes.

„Odată cu dezvoltarea LIFE Dental Spa și extinderea pe noi domenii de activitate, ce au coincis cu noi servicii destinate creșterii încrederii de sine, prin terapii care să ajute oamenii să depășească anumite blocaje sau perioade mai nefaste, am decis să aducem o nouă perspectivă activității noastre. Participanții viitoarelor evenimente LIFE Mentor vor avea oportunitatea de a asculta și interacționa cu speakeri de renume, ce activează în diverse domenii ca medicină, nutriție, coaching, mentorat, sport, meditație, psihologie și multe altele. Ne dorim ca în urma acestor evenimente participanții să găsească răspunsurile la multe dintre provocările pe care le traversează zi de zi, dar și să reușească să le depășească”, a declarat Ștefan Obreja, CEO LIFE Group, sub umbrela căruia se află conceptele LIFE Dental Spa, LIFE Beauty, VIVO Dental și LIFE Mentor.

LIFE Mentor: Brașov, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca, pe harta orașelor unde vor avea loc conferințe în această primăvară

Seria conferințelor LIFE Mentor va debuta cu evenimentul de la Brașov (29 martie - Hotel Lux Divina), urmat de cel din Sibiu (24 aprilie - Hotel Arsenal Mercur), Oradea (25 aprilie - Opera Events și Cluj-Napoca (25 aprilie - Cinema Teatru Florin Piersic). 

Sute de participanți sunt așteptați în cele patru orașe pentru a descoperi povești inspiraționale și de succes, de a stabili noi contacte și oportunități de dezvoltare - atât în plan personal, cât și profesional, precum și de a depăși obstacole sau de a atinge potențialul maxim al fiecăruia. 

Printre speakerii viitoarelor evenimente se mai numără Aurelian Temișan, Sebastian Lupu, Tibi Ușeriu, Andrei Vulpescu, Bob Rădulescu, Marius Spiridon și mulți alții. 

Costul participării la evenimente este de 347 lei/persoană, iar biletele pentru conferința de la Brașov pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro. 

 Fondurile rămase după organizarea acestor evenimente vor sprijini înființarea unui cabinet stomatologic social, situat într-o zonă defavorizată a României, pentru a facilita accesul populației locale la servicii stomatologice de bază.

Pe lista orașelor unde seria de evenimente LIFE Mentor va ajunge în acest an se mai numără București, Constanța, Pitești, Iași și Craiova.

Despre Life Group

Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja

Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja sunt fondatorii LIFE Group, creat prin asocierea brandurilor LIFE Dental Spa, LIFE Beauty, VIVO Dental și, mai nou, LIFE Mentor. Clinicile folosesc protocoale de cel mai înalt nivel, de la utilizarea laserului pentru tratarea problemelor dentare fără durere și tratarea paradontozei non-chirurgical, până la noi concepte revoluționare de medicină regenerativă și de beauty, anti-aging sau nutriție, ce pun accent pe utilizarea de echipamente minim invazive, cu rezultate de lungă durată și fără efecte adverse, grație unor tehnologii de vârf și a protocolului LIFE, cu ajutorul echipamentului „REYU”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe