Newsflash
Știri

Licitația pentru noul Spital Județean din Sibiu a fost anunțată în SEAP

de Florentina Ionescu - iul. 5 2022
Licitația pentru noul Spital Județean din Sibiu a fost anunțată în SEAP

Reprezentanții Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au anunțat astăzi că licitația pentru noul Spital Județean din Sibiu a fost anunțată în SEAP și în Jurnalul Uniunii Europene.

Consiliul Județean Sibiu a lansat, azi, 5 iulie, anunțul de intenție pentru achiziția lucrărilor de execuție pentru Noul Spital Județean – cel mai dorit proiect de sibienii din județ.

Anunțul va fi publicat pe SEAP, dar și în Jurnalul Uniunii Europene, se arată pe site-ul Danielei Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. 

spital sibiu

Noua construcție va aduce, dincolo de dotări de ultimă generație, și o nouă clădire la standarde europene, o abordare holistică a procesului de vindecare în care prin, proceduri interne, alte facilități și coloristică va oferi pacienților servicii de cea mai bună calitate, precizează aceasta.

Platformă digitalizată 

Complexitatea obiectivului, precum și faptul că această investiție este prima de o asemenea amploare în infrastructura de sănătate din țară, a impus nevoia unei platforme digitalizate folosite în premieră de o autoritate publică din România. 

Aceasta centralizează și armonizează toate informațiile și detaliile proiectului pe specialități, îmbinând arhitectura cu structura și instalațiile clădirii, prevenind în acest fel eventuale necorelări.

Totodată, pe aceeași platformă se va realiza managementul proiectului, permițând urmărirea realizării construcției și a costurilor în conformitate cu proiectul tehnic.

Ulterior, după finalizarea investiției, operarea clădirii va fi complet digitalizată, pe platformă realizându-se monitorizarea costurilor de întreținere și funcționare, a consumurilor, asigurând în cel mai scurt timp remedierea deficiențelor de orice natură, arată sursa menționată.

Practic, în această platformă se vor regăsi datele construcției și istoricul intervențiilor, reprezentând o veritabilă „carte tehnică” a clădirii, în care se regăsesc inclusiv materialele folosite, cantități, prețuri, producători etc.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe