Newsflash
Știri

IOB caută furnizori de materiale sanitare

de Cristina GHIOCA - apr. 3 2020
IOB caută furnizori de materiale sanitare

Institutul Oncologic București (IOB) solicită sprijin pentru achiziţionarea echipamentelor de protecţie pentru cadrele medicale ale unităţii, în contextul extinderii pandemiei de COVID-19.

Într-un mesaj trimis pe adresa redacţiei, dr. Lidia Kajanto, managerul IOB subliniază că, în prezent, nu reușesc să găsească furnizori cu stoc de materiale sanitare. Ea atrage atenţia că deși în IOB se face triaj foarte specific, probabilitatea ca un pacient suspect de COVID-19 să ajungă în spital a crescut exponenţial, cu atât mai mult cu cât simptomele sunt specifice și unor diagnostice de cancer. Totodată, ea amintește că la pacienţii oncologici, o posibilă infectare cu noul coronavirus poate fi fatalăîntr-un timp foarte scurt, aceștia fiind imunodeprimaţi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe