Newsflash
Internaționale

Infografic. Evoluția cazurilor noi de COVID-19 în Europa

de Florentina Ionescu - aug. 19 2020
Infografic. Evoluția cazurilor noi de COVID-19 în Europa

Țările din Vestul Europei care au reușit în trecut să atingă un „platou” al curbei de infecții cu virusul SARS-CoV-2 se confruntă acum cu un val de noi cazuri.

Potrivit datelor globale adunate de Johns Hopkins University, numărul de cazuri crește destul de rapid din nou, în Spania și în Franța, acolo unde numărul total de cazuri de 350.000 și, respectiv, de 250.000, a fost depășit, scriu cei de la statista.com

coronavirus-in europa

Germania și UK s-au îndepărtat vizibil de zona de platou, iar Spania este în continuare a zecea cea mai afectată țară de coronavirus, în ceea ce privește numărul de cazuri. Marea Britanie ocupă locul 12 în topul celor mai multe cazuri confirmate de infecție cu coronavirus, la nivel mondial, și este pe locul cinci la cel mai mare număr de decese cauzate de COVID-19. SUA este în prezent țara cu cele mai multe infecții cunoscute, precum și cu cele mai multe decese.

Infographic: Coronavirus Returns to Europe | Statista 


Notă autor:

Sursa foto principală: pixabay.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe