Newsflash
Internaționale

Infografic: cele mai populare prezentări la TED Talks din toate timpurile

de Florentina Ionescu - apr. 19 2023
Infografic: cele mai populare prezentări la TED Talks din toate timpurile

Cei de la site-ul Statista.com au realizat un infografic cu cele mai populare prezentări care au avut loc în cadrul conferințelor TED Talks de-a lungul timpului.

Conferințele TED reprezintă o companie non-profit americano-canadiană, care postează conținut video al prezentărilor online cu speakeri internaționali. 

The power of vulnerability  Brene Brown
 Brené Brown

 

TED Talks au un număr mare de urmăritori, iar conținutul video din top a ajuns, în unele cazuri, la milioane de vizualizări pentru filmulețele incluse în acest clasament.

Următorul infografic realizat de cei de la Statista.com analizează, de fapt, un top 8 al celor mai vizionate prezentări de la TED Talks din toate timpurile, potrivit numărului de vizualizări de pe YouTube.

Pe primul loc se află prezentarea lui Sir Ken Robinson, „Do Schools Kill Creativity?” (oare școlile ucid creativitatea?), cu aproape 75 de milioane de vizualizări.

Pe următorul loc se află seminarul din 2012 „Your Body Language May Shape Who You Are”, de psihologul social Amy Cuddy, cu aproape 68 de milioane de vizualizări. 

statista top 8 conferinte ted talks
Sursa: https://www.statista.com/chart/29742/most-popular-ted-talks/

 

Inside the mind of a master procrastinator 

Următoarele videouri se axează și pe modul în care puteți excela în roluri de leadership. Expertul Simon Sinek, cu prezentarea sa „How Great Leaders Inspire Action”, a adunat aproape 67 de milioane de vizualizări. 

Iar conferința „How to speak so that people want to listen”, de consultantul Julian Treasure, a adunat aproape 54 de milioane de vizualizări.

O prezentare care vă face să vă găsiți pacea interioară, axată pe vulnerabilitate, este cea a cercetătoarei Brené Brown, intitulată „The Power of Vulnerability”. Aceasta a adunat aproape 61 de milioane de vizualizări.

Prezentarea activistului Sam Berns, „My Personal Philosophy For a Happy Life”, a adunat 46 de milioane de vizualizări.

Pe locul opt se clasează conferința „The Next outbreak? We're not ready”, de filantropul și cofondatorul Microsoft Corporation, Bill Gates, care a adunat aproape 45 de milioane de vizualizări.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe