Newsflash
Știri

Incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Nu sunt victime

de Dorina Novac - iun. 23 2021
Incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Nu sunt victime

Un incendiu a izbucnit, marți seara, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, aflat în subordinea Consiliului Județean Iași, informează Ministerul Sănătății.

Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii, zona ATI.

Spitalul Sfânta Maria
Sursă imagine: sfmaria-iasi.ro

Potrivit Ministerului Sănătății, incendiul a fost lichidat. Acesta s-a manifestat într-un salon, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

„A fost verificat etajul patru, nu sunt raportate victime la acest etaj. De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii - 3 aparținători și 4 cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile. Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime”, a precizat sursa citată.

Din ultimele informații transmise Ministerului Sănătății, în total au fost evacuate 30 de persoane, astfel: 12 copii, 11 cadre medicale, 7 aparținători.

Nicio persoană nu a fost afectată de incendiu. Pacienții au fost relocați în incinta spitalului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe