Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Cum vă pregătiți pentru Black Friday

de Redacția Viața Medicală - nov. 6 2020
Cum vă pregătiți pentru Black Friday

„Black Friday” este cea mai populară căutare a românilor pe Google. Și anul acesta, în ciuda restricțiilor, comercianții se așteaptă la vânzări-record. Iată câteva date interesante, dar și cum puteți face o faptă bună cu această ocazie.

Cu o notorietate de peste  90% în rândul românilor, evenimentul Black Friday 2020 va marca unul dintre cei mai semnificativi ani pentru comerțul online. Anul acesta, aproape 60% dintre românii care știu de acest eveniment intenționează să cumpere ceva de Black Friday. Așa că, dacă lucrați într-o companie privată care oferă produse și servicii, indiferent domeniul, încă mai aveți la dispoziție câteva zile pentru a construi o ofertă care să vă aducă vânzări considerabile pe finalul anului.

Dacă vreți să știți povestea denumirii Black Friday, când a venit fenomenul în România sau care au fost superlativele vânzărilor de-a lungul anilor, vă invităm să consultați infograficul pregătit de Ad Revolution.

Sfaturi pentru shopping ușor

Pentru a avea o experiență de shopping plăcută, eMag oferea, anul trecut, următoarele sfaturi, care își păstrează valabilitatea.

  • Faceți-vă o listă cu produsele favorite.
  • Completați-vă datele în contul de client al magazinului online.
  • Instalați-vă aplicația, dacă respectivul magazin are așa ceva, și activați notificările pe mobil pentru a afla din prima secundă când începe campania de reduceri.
  • Salvați-vă datele cardului, punctul de livrare favorit sau adresa de livrare în contul de client, pentru a comanda repede produsele preferate.

Black Friday cu componentă socială la Fashion Days

Startul reducerilor de Black Friday îl dă Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din țară, începând de miercuri dimineață, 11 noiembrie.

Fashion Days_BLACK FRIDAY_KV

Anul acesta estimăm că vom avea o creștere de 50% a numărului de comenzi. Contextul pandemic a adus o schimbare evidentă în comportamentul de consum al românilor și a redefinit segmentul e-commerce, ducând la o creștere semnificativă a ponderii  online din totalul pieței de fashion, declară Robert Berza, General Manager Fashion Days.

În avanpremiera cumpărăturilor de haine, accesorii și încălțăminte, cei de la Fashion Days invită românii să-și facă ordine în garderobă și să doneze hainele pe care nu le mai poartă.

Începând din 8 noiembrie, compania pune la dispoziție containere de reciclat haine, plasate în mai multe zone din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara, la care puteți aduce orice obiect vestimentar, indiferent de stil, mărime sau categorie. Daca lucrurile sunt într-o stare bună, vor fi complet igienizate și donate către familii care au mare nevoie de ele. Daca nu, cel mai probabil vor fi reciclate.

Cei care nu locuiesc în orașele menționate, dar vor să doneze haine, sunt invitați să le trimită prin curier către Asociatia Banca de Haine, în București, pe adresa strada Luterană nr. 16.

Harta și adresele containerelor Fashion Day, precum și alte informații legate de campania Black Friday  #editiadebunsimt, găsești aici

 

ETICHETEblack friday

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe