Newsflash
Știri

Ghid pentru nutriţie sănătoasă

de Marian CÂMPEANU - iun. 29 2012
Ghid pentru nutriţie sănătoasă
     Librăria „Bastilia“ a fost gazda lansării primului „Abecedar de nutriţie“, realizat de dl prof. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române, eveniment la care a participat şi dl acad. Eugen Simion. Volumul este un ghid complet de alimentaţie sănătoasă, bazat pe cele mai noi date din domeniu, adaptate pentru a fi uşor înţelese şi puse în practică de publicul larg. Alimentaţia este unul dintre cei mai importanţi factori care influenţează starea de sănătate, fiind cauza a numeroase boli, de la afecţiuni cardiovasculare şi cerebrovasculare la diabet, obezitate, hipertensiune arterială, diverse tipuri de cancer şi boli hepatice.
     „Abecedarul de nutriţie s-a născut din necesitatea de a elabora un program naţional prin care cultura nutriţională a românilor să se dezvolte într-un mod adecvat. Am conceput această carte sub forma a zece lecţii care oferă toate informaţiile necesare adoptării unei alimentaţii corecte“, a declarat autorul.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe