Newsflash
Știri

Expoziția Facultăților UMFCD are loc în 13 mai

de Florentina Ionescu - apr. 24 2023
Expoziția Facultăților UMFCD are loc în 13 mai

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București va organiza pentru elevii de liceu, în luna mai, evenimentul „Expoziția Facultăților UMFCD”.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Expoziția Facultăților UMFCD”, în format online, în data de 13. Mai 2023, începând cu ora 12:00. Evenimentul este dedicat elevilor din ciclul liceal din întreaga țară. 

umf carol davila

Expoziția Facultăților UMFCD este organizată prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Asociațiile Studențești (Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), Liga Studenților la Medicină Dentară București, SSFB - Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti, FMAM).

Studenții reprezentanți ai fiecărei facultăți din cadrul universității vor fi gazdele întâlnirii și vor transmite tinerelor generații o parte din experiența lor academică, invitând participanții la un dialog deschis.

Astfel, vor fi prezentate informații cu privire la specificul fiecărui program de studiu, modalitatea de admitere, oferta educațională, oportunitățile de implicare a viitorilor studenți în acțiuni de voluntariat, participarea la Congresele Studențești și programe de schimburi internaționale, se arată pe o rețea socială.

Pentru participarea la eveniment, persoanele interesate sunt rugate să completeze, până la data de 11 mai 2023, un formular online.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe