Newsflash
Știri

Competiția de înot „Cupa Carol Davila” are loc în aprilie

de Florentina Ionescu - mar. 31 2023
Competiția de înot „Cupa Carol Davila” are loc în aprilie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” anunță că în 7 aprilie va avea loc competiția de înot „Cupa Carol Davila”.

Disciplina de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează competiția de înot „Cupa Carol Davila”, în data de 7 aprilie 2023, ora 10:00, se arată pe o rețea socială

competitie de inot cupa carol davila

Competiția va avea patru probe, și anume: fluture, spate, bras și craul, iar studenții vor trebui să își aleagă una dintre ele. Echipament obligatoriu: cască, ochelari, papuci, prosop, costum de baie/ slip.

Înscrierile se fac la Secretariatul Disciplinei de Educație Fizică și Sport. Pentru mai multe detalii privind competiția îl puteți contacta pe Drd. Paul Bușe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe