Newsflash
Cultură

Evenimente culturale 13 noiembrie-6 decembrie

de Florentina Ionescu - nov. 12 2021
Evenimente culturale 13 noiembrie-6 decembrie

Vă prezentăm în rândurile următoare o scurtă selecție a unor evenimente culturale desfășurate în București în perioada următoare.

Teatru. Sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 18:00, puteţi urmări coproducţia Teatrului Evreiesc de Stat și a Teatrului Dramaturgilor Români „Alice în Ţara Minunilor”, în regia și adaptarea lui Dan Tudor. Bilete, pe mystage.ro. 

doi pe o banca sala studio mihai bendeac

Film. Duminică, 14 noiembrie, la Cinema „Elvire Popesco” din Capitală continuă evenimentul „Hommage a Jean-Paul Belmondo”, cu difuzarea filmului „Le Doulos” /„Denunţătorul” de Jean-Pierre Melville, de la ora 13:00. Bilete, pe eventbook.ro.

Teatru. La Teatrul de Artă București puteţi vedea duminică, 14 noiembrie, spectacolul „Insomniacii”, de Mimi Brănescu, de la ora 19:00. Biletele se găsesc pe eventbook.ro și pe mystage.ro.

Curs online. Fundaţia Calea Victoriei organizează luni, 15 noiembrie, de la ora 19:00, atelierul online „Cum să comunicăm eficient în viaţa personală, profesională şi în public”. Cursul este susţinut de Dumitru Borţun.

Vernisaj. Joi, 18 noiembrie, Galeria Sector 1 găzduiește un vernisaj între orele 18:00-21:00. „Replieri tactice” este o expoziţie de grup, deschisă până la 22 decembrie 2021. Curator: Bogdan Iacob. Vernisajul are loc pe Str. Băiculești 29, Sector 1, București.

Teatru. Luni, 6 decembrie, la ora 19:00, îi puteţi vedea pe Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu în spectacolul de teatru „Doi pe o bancă”, ce are loc pe scena TNB, la Sala Studio. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe