Newsflash
Internaționale

Directorul general al OMS, în carantină

de Florentina Ionescu - nov. 3 2020
Directorul general al OMS, în carantină

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al Organizației Mondiale a Sănătății, a anunțat că intră în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană expusă la COVID-19. El a anunțat că va lucra de acasă.

Potrivit abcnews.go.com, directorul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a scris pe Twitter duminică faptul că se va autoizola (va sta în carantină) după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Totodată, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus a spus că se simte bine și că nu prezintă simptome, dar că va lucra de acasă în perioada următoare, ca măsură de precauție.

Tedros Adhanom Ghebreyesus

„Este extrem de important ca noi toți să respectăm recomandările de sănătate. Acesta este modul în care vom rupe lanțurile de transmitere a COVID-19, vom suprima virusul și ne vom proteja sistemele de sănătate”, a mai scris directorul general al OMS pe Twitter.

 

anunt twitter

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe