Newsflash
Cultură

De vineri, 17 martie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - mar. 17 2023
De vineri, 17 martie, în cinematografe

Supereroii sunt din nou prezenţi pe marele ecran. Dacă nu sunteţi fan, vă propunem un film despre un pasager clandestin, bazat pe o întâmplare adevărată.

Shazam! Furia zeilor

Regia: David F. Sandberg.
Cu: Helen Mirren, Adam Brody, Lucy Liu.

01 shazam

Când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy – alias Shazam – și familia lui sunt împinși într-o luptă pentru superputeri, vieţile lor și soarta întregii planete. Nu-i așa că vă era dor de un film ușurel, cu supereroi?

Spre nord

Regia: Mihai Mincan.
Cu: Soliman Cruz, Niko Becker, Alexandre Nguyen, Bart Guingona.

02_spre nord

Joel, un marinar credincios filipinez, descoperă un pasager român urcat clandestin pe vasul pe care lucrează. Știind că Dumitru riscă să fie aruncat peste bord dacă va fi descoperit de căpitan și ofiţeri, Joel intră într-un joc periculos pentru a-l salva. Filmul este inspirat din fapte reale.

65

Regia: Scott Beck, Bryan Woods.
Cu: Adam Driver, Ariana Greenblatt.

03_65

După un accident pe o planetă necunoscută, pilotul Mills (Adam Driver) descoperă că a rămas blocat pe Pământ... acum 65 de milioane de ani. Alături de un alt supravieţuitor (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren plin de creaturi preistorice periculoase, având o unică șansă de salvare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe