Newsflash
Cultură

De vineri, 1 septembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - sept. 1 2023
De vineri, 1 septembrie, în cinematografe

Dintre premierele săptămânii, vă recomandăm un documentar despre Arsenie Boca, un film de acţiune cu Denzel Washington și unul romantic de factură europeană.

Arsenie. Viaţa de apoi

Regia: Alexandru Solomon.

Filmul ne poartă pe urmele lui Arsenie Boca, împreună cu 20 de pelerini aleși în urma unui casting. Povestit prin ochii credincioșilor, observaţi de un regizor necredincios, acest road movie surprinde realitatea puterii socio-economice a Bisericii într-o lume care nu mai are de ales decât să creadă în miracole.

Equalizer 3: Capitolul final

Regia: Antoine Fuqua.
Cu: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ben Ammar.

Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall este calm, ca de obicei, și știe ce trebuie să facă: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia.

Zăpadă de august

Regia: Chris Raiber.
Cu: Thomas Prenn, Verena Altenberger, Margarete Tiesel, Harald Windisch.

 În fiecare duminică, Alexander își vizitează tatăl care locuiește în subteran, în apropierea metroului din Viena. Câţiva ani mai târziu, Alexander se mută și el în subteran în timpul zilei, fiind angajat la biroul de obiecte pierdute.  Acolo o întâlnește pe frumoasa Caro, care deţine un mic magazin de pălării la metrou, și de care se îndrăgostește.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe