Newsflash
Cultură

De azi, 28 aprilie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - apr. 28 2023
De azi, 28 aprilie, în cinematografe

Regizorul filmelor „Câini” și „Umbre” revine cu producția „Boss”, care cu siguranță o să vă placă. Iar dacă vreți ceva mai lejer, vă recomandăm o comedie franțuzească sau un film romantic.

Boss

Regia: Bogdan Mirică

Cu: Laurențiu Bănescu, Ioana Bugarin, Sergiu Costache

Bogdan, un șofer de ambulanță metodic și inteligent, participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre complici manipulează ancheta poliției, așa că el pornește propria investigație.

01_boss-263045l-1600x1200-n-efe18763

10 zile fără mama (2)

Regia: Ludovic Bernard

Cu: Franck Dubosc, Aure Atika, Alexis Michalik

Când întreaga familie a lui Antoine se grăbește să prindă trenul pentru a pleca la schi, soția sa e chemată de urgență la cabinetul său de avocatură, așa că Antoine, șomer, se vede nevoit să se descurce singur cu cei patru copii ai lor dezlănțuiți pe pârtia de schi. Vă garantăm că veți avea parte de 96 de minute de umor franțuzesc 100%.

02_10-jours-encore-sans-maman-108308l-1600x1200-n-1be75fab

Fericirea începe azi

Regia: Roger Kumble

Cu: Virginia Gardner, Dylan Sprouse

Filmul spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar, iar Abby ajunge să se multe la el. Însă Travis habar nu are că trecutul întunecat al lui Abby este pe cale să iasă la suprafață.

03_beautiful-disaster-752243l-1600x1200-n-b35ecf26

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe