Newsflash
Știri

COPAC: Testare gratuită pentru cancerul colorectal

de Dorina Novac - mar. 16 2023
COPAC: Testare gratuită pentru cancerul colorectal

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România organizează, în data de 25 martie, de la ora 09:00, o nouă testare gratuită pentru cancerul colorectal.

testare gratuita

„Vă invităm să vă înscrieți pentru o nouă testare gratuită pentru cancerul colorectal organizată în data de 25 martie 2023, de la ora 09:00 în cadrul Hiperclinica Medlife (Calea Griviței nr. 359, corp C). Ne adresăm persoanelor cu vârsta între 50 și 74 de ani cu domiciliul/reședința în București sau județul Ilfov. De asemenea, vă puteți înscrie un membru al familiei sau un prieten care întrunește condițiile de mai sus”, se arată într-un comunicat.

Testarea va fi coordonată de dr. Valentina Claudia Popescu și organizată de echipa Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC).

Citește și: Cancerul colorectal, tot mai frecvent sub 50 de ani

Seria testărilor este organizată în cadrul proiectului „Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale – ROCCAS II Bucuresti-Ilfov”.

Pentru înscrieri, completați formularul aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe