Newsflash
Știri

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici

de Dorina Novac - apr. 21 2023
Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici, DENTis Congress Cluj-Napoca, a reunit 450 studenți din toate centrele universitare ale țării.

Evenimentul a avut loc în perioada 6-8 aprilie, la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

congres

„Acesta a devenit deja o tradiție a Facultății de Medicină Dentară din cadrul universității noastre, aflându-se la cea de-a XXIII-a ediție”, au menționat reprezentanții UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.

Citește și: UMFCD: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie

În cadrul conferințelor susținute de profesionişti în domeniu, cât și al sesiunilor de comunicări ştiințifice ale studenților, au fost abordate subiecte de actualitate în domeniul Medicinei Dentare.

Participanții au putut să își îmbunătățească simțul practic în cadrul celor 18 workshopuri, care le-au oferit oportunitatea de a deprinde tehnici noi, esențiale în viitoarea carieră.

„Nici galele de deschidere şi închidere nu vor putea fi uitate curând, deoarece acestea au oferit studenților ocazia de a socializa într-un mediu informal și a lega prietenii cu tineri din diferite centre universitare”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe